Ultimele stiri: romanii vor coloniza planeta Marte
Din surse secrete de la NASA am aflat ca romanii au fost alesi pentru a coloniza planeta Marte. Din toate popoarele studiate au fost alesi romanii pentru ca intr-un viitor habitat artificial pe Marte ei ar rezista cel mai bine din mai multe considerente:
- Nu au nevoie de spatiu verde. Daca acesta exista il distrug.
- Habitatul va fi construit gen scara de bloc cu doua banci la intrare.
- Pentru divertisment le ajunge un joc numit table. Nu au nevoie de sala de gimnastica sau piscina.
- In caz de suprapopulare subiectul feminin poate fi convins usor sa-si arunce copiii la ghena de gunoi. Daca decizia s-a considerat gresita copiii pot fi recuperati dupa trei zile. Si culmea, traiesc!
- Romanii se hranesc cu 80 la suta paine cinci la suta seminte de floarea soarelui iar restul soia si E-uri.
- Singurul animal insotitor va fi cainele comunitar.
- Viata romanilor este foarte simpla. Barfa sau zvonurile sunt ratiunea lor de a trai. In acest scop vor fi introduse in habitat asa numitele panarame care vor trai cu nulitatile manageri si vor fi invidiate si barfite de nevestele grase si oxigenate ale capabililor cu studii.
- Habitatul va fi aprovizionat in cantitati suplimentare cu prize, becuri, clante, capace de WC si robineti. Romanii fura aceste obiecte. Inca nu se stie de ce. Obiectele furate se pot gasi in apartamentele lor in vitrina din sufragerie. Se presupune ca sunt furate in special de capabilii cu studii si aduse acasa ca un trofeu.
In acest caz nevestele grase si oxigenate au orgasme multiple exclamand: "Costel al meu este si destept si descurcaret!"
Categorie: Glume

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER!

Fii la curent cu cele mai bune glume. Îndulcește-ți ziua cu câte un banc nou.